• Eigen onderzoekslab
  • 50+ jaar ervaring
  • Productie in NL
  • Gecertificeerde kwaliteit

UTB Oils behaalt ISCC certificering

donderdag 13 december 2018

Trots kunnen we mededelen dat UTB Oils vanaf december 2018 ook ISCC* gecertificeerd is.

Dit geeft aan dat de biomassa die wij produceren, verhandelen en verwerken voldoet aan de geldende duurzaamheidscriteria. UTB Oils is van mening dat de productie en inzet van biomassa niet ten koste mag gaan van kwaliteit van de leefomgeving en het sociaal welzijn.

UTB Oils is door DEKRA getoetst. DEKRA is één van de grootste test- en certificatie instellingen ter wereld. DEKRA heeft uitgebreide expertise in het auditen en certificeren van managementsystemen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid en informatiebeveiliging. Klik hier voor meer informatie.

Wij beschouwen het behalen van de ISCC* certificering als een volgende stap naar een groter marktpotentieel, zowel nationaal als internationaal.

*ISCC, International Sustainability & Carbon Certification is een internationaal initiatief, ontwikkeld door verschillende marktpartijen, onderzoeksorganisaties, NGOs en brancheorganisaties. Het is het eerste erkende certificatieplan en wereldwijd toepasbaar op alle soorten biomassa voor gebruik in biobrandstoffen en bioplastics.


iDEALMastercardVisaPayPalVooruitbetalingAchteraf betalenRemboursPinnen