• Eigen onderzoekslab
  • 50+ jaar ervaring
  • Productie in NL
  • Gecertificeerde kwaliteit

Additieven


UTB introduceert een  kwalitatief hoogwaardige lijn aan brandstof-, smeerolie additieven, vetten, montagepasta’s  en droogsmeermiddelen voor gebruik in de (levensmiddelen) industrie, automobiel-, agrarische -, scheepvaart- en offshore sector. 
Ons streven is duidelijk alleen topkwaliteit producten ontwikkelen en leveren voor de zwaarste en meest bijzondere toepassingen waar professionals graag mee willen werken.

UTB olie- en brandstof additieven zorgen voor maximale levensduur, betrouwbaarheid, optimaal motorvermogen , reductie van brandstofverbruik en schonere uitlaatgassen.

UTB (technische) smeeroliën en vetten geven door hun specifieke additievenpakket en eigenschappen een uitmuntende en langdurige smering en bescherming. Zelfs voor in de levensmiddelenindustrie heeft UTB een oplossing voor het smeren van machines en onderdelen die in contact kunnen komen met voeding door het vereiste NSF H1 keurmerk.

De keramische montagepasta’s van UTB zijn uitstekend te gebruiken om schade, veroorzaakt door vocht, wrijving en meer atmosferische invloeden tegen te gaan. Deze schade kan worden versterkt door hoog temperatuurbereik, hoge drukbelasting en extreme weersomstandigheden. De keramische montagepasta’s van UTB zijn speciaal ontwikkeld om schade te voorkomen aan stalen constructies en andere metalen. Zo worden dure reparatiekosten en uitval van machines en auto’s vermeden. UTB biedt een volledig pakket aan montagepasta’s geschikt voor vele toepassingen in diverse industrieën inclusief de levensmiddelenindustrie met het vereiste NSF H1 keurmerk en biologisch afbreekbare montagepasta’s voor de agrarische sector. 

Daarnaast biedt UTB allerlei speciale ontvetters, waaronder biologisch afbreekbare ontvetters, koelsysteemreinigers en lekkage afdichters en UV markers om lekkages op te sporen.

Mocht u nog vragen hebben, staan wij u graag te woord. contactiDEALMastercardVisaPayPalVooruitbetalingAchteraf betalenRemboursPinnen