• Eigen onderzoekslab
  • 50+ jaar ervaring
  • Productie in NL
  • Gecertificeerde kwaliteit

Evenementen & beurzen

Automechanika Frankfurt 2018
Automechanika Frankfurt 2018

2018

Automechanika Frankfurt in Duitsland was voor UTB wederom een groot succes. Tijdens deze week hebben we met onze vernieuwde stand kunnen laten zien wat we in huis hebben en mochten we veel bezoekers van verschillende nationaliteiten ontvangen. Onder het genot van een hapje en een drankje zijn goede gesprekken gevoerd en waardevolle contacten opgebouwd. We hadden een geweldige tijd. Tot volgend jaar!

2017

UTB heeft in 2017 haar bakens verzet naar Azie. De eerste stap was het deelnemen aan een grote beurs in China. De keuze was gevallen op de Automechanika Shanghai. In december 2017 reisden een delegatie af van 4 man richting China. De beurs werd bezocht door meer dan 125.000 mensen uit 30 verschillende landen. De beurs was enorm succesvol met waardevolle contacten die verder ontwikkeld worden.

AMT Live te Rosmalen was een kennissessie beurs van Auto Motor Techniek. UTB stond hier met een stand om de beslissers en techneuten te ontmoeten.

2016

UTB heeft deelgenomen aan de Auto Prof Totaal 2016 beurs en de Technishow 2016 beurs in Nederland. Deze beurzen concentreren zich op de professionele personenwagen garagisten, speciale (industriele) machines en metaalbewerkingsmachines.

Met meer dan 50.000 bezoekers op beide beurzen was de introductie van de nieuwe additieven lijn, speciale vetten en keramische pasta's van UTB een succes.

Afbeeldingen:
Automechanika Shanghai 2017
Automechanika Shanghai 2017
iDEALMastercardVisaPayPalVooruitbetalingAchteraf betalenRemboursPinnen