• Eigen onderzoekslab
  • 50+ jaar ervaring
  • Productie in NL
  • Gecertificeerde kwaliteit

Logistiek


UTB LOGISTIEK
In de magazijnen en bulktanks kan in totaliteit +- 1 miljoen liter/kilo aan (gereed)product worden opgeslagen. Hierdoor kunnen we op ieder moment snel en accuraat reageren op de wensen van de klant. De afdeling logistiek regelt dagelijks het transport van gereed product niet alleen binnen Nederland, maar ook in de rest van de Benelux en steeds vaker, landen over heel de wereld. Onze tankwagens en bakwagens zijn allemaal uitgevoerd met geavanceerde meetsystemen om de juiste volumes bij de klant te kunnen leveren. Door ons uitgebreide planningpakket en LCS (digitale inhoud meetsystemen) kunnen we onze klanten bedienen met de best mogelijke service en levertijden. Indien gewenst, kunnen we ook op locatie een LCS installeren en zo zelf de bevoorrading plannen.  

Alle middelen van vervoer behoren tot onze mogelijkheden en worden afgestemd op de wensen van de klant. Onze focus ligt voornamelijk op de Nederlandse, Eurpese, Russische en Aziatische markt.

UTB levert een complete range aan producten van andere leveranciers en is sinds juni 2015 officieel distributeur van UNIL smeermiddelen in Nederland.                   Unil Lubricants                        Q8 dealer voor smeermiddelen         Total – Elf dealer voor smeermiddelen
                  Exclusief dealer 
Ook voor andere merken kan UTB een partner zijn. Door onze ruime historie kunnen we u altijd een geschikte prijs aanbieden. Denk hierbij aan Castrol, Shell, ExxonMobil, Liqui Moly en Addinol.  
Onze werknemers worden regelmatig getraind en opgeleid om u altijd up to date informatie te kunnen verstrekken en mee te kunnen gaan met de laatste veranderingen in de markt. UTB beschikt over een uitgebreid informatiesysteem om de klanten te voorzien van specificaties en smeermiddel advies op maat.

IN HET KORT
Service, snelle leveringen, technische ondersteuning en een uitgebreid assortiment voor een schappelijke prijs.

iDEALMastercardVisaPayPalVooruitbetalingAchteraf betalenRemboursPinnen