• Eigen onderzoekslab
  • 50+ jaar ervaring
  • Productie in NL
  • Gecertificeerde kwaliteit

Over UTB


MEER DAN 50 JAAR

UTB is ruim 50 jaar nationaal en internationaal actief in de distributie en leveranties van o.a. brandstoffen, smeermiddelen, smeervetten, koelvloeistoffen/antivries en op maat gesneden hoogwaardige olieproducten waaronder diverse kerosines , paraffine oliën, paraffine waxen, vaselines en basisoliën.


BETROUWBAARHEID
Bij iedere levering die UTB verricht wordt rekening gehouden met de door de klant opgestelde specifieke eisen. Veiligheid vormt hier een absolute randvoorwaarde. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat al onze activiteiten en producten voldoen aan alle product-, veiligheids-, 
gezondheids- en milieueisen die in de wet en industrie staan beschreven. Het beschermen van uw motor en brandstofbesparing staan bij UTB hoog in het vaandel. Om uw wagenpark langer in topconditie te houden heeft UTB een complete range van nieuwe “Heavy Duty” smeermiddelen ontwikkeld.


TOPKWALITEIT PRODUCTEN
UTB heeft een compleet assortiment aan hoogwaardige smeermiddelen, koelvloeistoffen/antivries en vetten van de allerhoogste kwaliteit om te kunnen beantwoorden aan de hedendaagse eisen van o.a. automobiel-, tractor- en  grondverzet-fabrikanten. Onze producten worden geproduceerd conform de eisen van de bekende fabrikanten.


ONDERZOEK EN OLIEANALYSE
Met behulp van laboratoria, monitort UTB constant haar productieprocessen. Eén van UTB’s services is het analyseren en onderzoeken van gebruikte olie om zo de conditie van de olie te weten te komen  m.b.t. de viscositeit, oxidatie- , vervuilingsgraad, eventuele verhoogde waardes aan slijtmetalen, antivries en brandstofsporen.


iDEALMastercardVisaPayPalVooruitbetalingAchteraf betalenRemboursPinnen