• Eigen onderzoekslab
  • 50+ jaar ervaring
  • Productie in NL
  • Gecertificeerde kwaliteit

Privacy statement


UTB B.V. hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy Statement willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.


Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. UTB B.V. houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming.  Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:


  • Uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in dit Privacy Statement;

  • Verwerking van uw persoonsgegevens is beperkt tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;

  • Vragen om uw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens;

  • Passende technische en organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens gewaarborgd is;

  • Geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt;

  • Op de hoogte zijn van uw rechten omtrent uw persoonsgegevens, u hierop willen wijzen en deze respecteren.


Als UTB B.V. zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Indien u na het doornemen van onze Privacy Statement of in algemenere zin vragen hierover heeft, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via de contactgegevens onder aan dit document.


 

 Verwerking van persoonsgegevens van klanten en leveranciers


Persoonsgegevens van klanten of leveranciers worden door UTB B.V. verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):


  • Administratieve doeleinde;

  • Communicatie over de opdracht en/of uitnodigingen;

  • Het uitvoering geven aan of het uitgeven van een opdracht.


Grondslag voor deze persoonsgegevens is:


  • De overeengekomen opdracht;


Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan UTB B.V. de volgende persoonsgegevens van u vragen:


  • Bedrijfsnaam;

  • Contactgegevens ( voor- en achternaam; functie; telefoonnummers; emailadres)

  • Factuuradres; 

  • Afleveradres;

  • Postcode;

  • Woonplaats;

  • E-mailadres;

  • Telefoonnummer;

  • KvK + BTW-nummer;

  • Bankrekening;

  • Tenaamstelling bankrekening.


Uw persoonsgegevens worden door UTB B.V. opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:


  • Gedurende de looptijd van de overeenkomst en daarna alleen in de financiële administratie voor maximaal 7 jaar.



Verwerking van persoonsgegevens van nieuwsbrief abonnees


Persoonsgegevens van Nieuwsbrief abonnees worden door UTB B.V. verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):


  • Het informeren van de persoon d.m.v. nieuwsuitingen.


Grondslag voor deze persoonsgegevens is:


  • Het inschrijving formulier Nieuwsbrief;


Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan UTB.BV de volgende persoonsgegevens van u vragen:


  • Voornaam;

  • Tussenvoegsel;

  • Achternaam;

  • Telefoonnummer;

  • E-mailadres.


Uw persoonsgegevens worden door UTB B.V. opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:


  • Gedurende de periode dat men aangemeld is.


 

 Verwerking van persoonsgegevens van prospect en/of geïnteresseerde


Persoonsgegevens van prospect en/of geïnteresseerde worden door UTB B.V. verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):


  • Informatieverstrekking in de vorm van nieuwsbrieven en/of gerichte contacten.


Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

  • Mondelinge toestemming, afgifte visitekaartje en/of via koppeling op LinkedIn;


Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan UTB B.V. de volgende persoonsgegevens van u vragen:


  • Voornaam;

  • Tussenvoegsel;

  • Achternaam;

  • Telefoonnummer;

  • E-mailadres.


Uw persoonsgegevens worden door UTB B.V. opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:


  • Gedurende de periode dat men gezien wordt als een prospect en/of geïnteresseerde.



Verwerking van persoonsgegevens van medewerkers


Persoonsgegevens van Medewerkers worden door UTB B.V. verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):


  • Uitvoering geven aan de arbeidsovereenkomst.


Grondslag voor deze persoonsgegevens is:


  • De arbeidsovereenkomst.


Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan UTB B.V. de volgende persoonsgegevens van u vragen:


  • Voor- en achternaam;

  • Adres;

  • Postcode;

  • Woonplaats;

  • Telefoonnummer;

  • E-mailadres;

  • Geboortedatum;

  • Salarisgegevens;

  • Kopie ID;

  • BSN-nummer;

  • Bankrekening;

  • Tenaamstelling bankrekening.


Uw persoonsgegevens worden door UTB B.V. opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:


  • Gedurende de periode dat men een contract heeft en daarna alleen in de financiële administratie voor maximaal 7 jaar.


Verstrekking aan derden


De gegevens die u aan ons geeft kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden.


Zo maken wij gebruik van een derde partij voor:


  • Het verzorgen van de internet- en ICT omgeving;

  • Het verzorgen van de algehele administratie;

  • Het verzorgen van nieuwsbrieven en uitnodigingen.


Wij geven nooit persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee we geen verwerkersovereenkomst hebben afgesloten. Met deze partijen (verwerkers) maken wij hierin uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van uw persoonsgegevens te waarborgen. Verder zullen wij de door uw verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek (persoons)gegevens bij ons opvraagt. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven. Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien u ons hier schriftelijk toestemming voor geeft.


Geautomatiseerde besluitvorming


UTB B.V. neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogamma’s of –systemen, zonder dat daar een mens tussen zit.


Cookies of vergelijkbare technieken


UTB B.V. gebruikt alleen technische, functionele en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestandje dat bij een eerste bezoek aan een website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en voor uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijv. uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Afmelden voor cookies kunt u doen door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Zie ook onze cookieverklaring.


Minderjarigen


Wij verwerken enkel en alleen persoonsgegevens van minderjarigen (personen jongen dan 16 jaar) indien daarvoor schriftelijke toestemming is gegeven door de ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger.


Bewaartermijn


UTB B.V. bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist.


Beveiliging


Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens van u te beschermen tegen onrechtmatige verwerking, zo hebben we bijvoorbeeld de volgende maatregelen genomen;


Alle personen die namens UTB B.V. van uw gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehouden aan geheimhouding daarvan.


  • We hanteren een gebruikersnaam en wachtwoordbeleid op al onze systemen;

  • We pseudonimiseren en zorgen voor de encryptie van persoonsgegevens als daar aanleiding toe is;

  • Wij maken back-ups van de persoonsgegevens om deze te kunnen herstellen bij fysieke of technische incidenten;

  • We testen en evalueren regelmatig onze maatregelen;

  • Onze medewerkers zijn geïnformeerd over het belang van de bescherming van persoonsgegevens.


Rechten omtrent uw gegevens


U heeft recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegeven welke wij van u ontvangen hebben. Tevens kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door één van onze verwerkers. Ook heeft u het recht om de door u verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan uzelf of in opdracht van u direct aan een andere partij. Wij kunnen u vragen om u te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken.

Mogen wij uw persoonsgegevens verwerken op basis van een door u gegeven toestemming hiertoe, dan heeft u altijd het recht deze toestemming in te trekken.


Klachten


Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen met u niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming. https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/zelf-doen/privacyrechten/privacyklacht-indienenVragen


Als u naar aanleiding van onze Privacy Statement nog vragen of opmerkingen heeft neem dan contact met ons op!


Contactgegevens:


UTB B.V.

Mandenmakerstraat 21-25

2984 AS  Ridderkerk

Telefoonnummer: +31-(0)88-0202300

www.utboils.com


Functionaris Gegevensbescherming (FG): Mw. S. van der Graaf, te bereiken via e-mailadres: privacy@utb.nl




iDEALMastercardVisaPayPalVooruitbetalingAchteraf betalenRemboursPinnen