• Eigen onderzoekslab
  • 50+ jaar ervaring
  • Productie in NL
  • Gecertificeerde kwaliteit

Xbee additief


UTB is een officieel distributeur van het Xbee additief in Nederland. Xbee wordt al langere tijd in volle tevredenheid gebruikt door vooraanstaande bedrijven. Daarnaast wordt Xbee aanbevolen door onafhankelijke onderzoekscentra en verschillende motorproducenten.  Xbee is samengesteld uit organische materialen en enzymen welke specifiek zijn gericht op het afbreken van koolwaterstof ketens in benzine, diesel, gasolie, kerosine en LPG.

Deze enzymen verkorten de moleculen structuur van de koolwaterstof ketens, zodat zuurstof beter kan reageren op de brandstof. Dit gebeurt direct nadat Xbee is toegevoegd aan de brandstof.

Lagere uitstoot

Gemiddelde verlaging van 10-30% CO2, CO, en NOx 
Brandstofbesparing

De motor heeft een betere verbranding, loopt rustiger en efficiënter Gemeten besparing van brandstof zit tussen de 2 en 5% 
Reinigend vermogen
Motoren, injectoren en brandstoftanks worden intern gereinigd en blijven schoon door het gebruik van Xbee
Adblue besparing

Motoren, uitgerust met Adblue systemen, die last hebben van vervuiling verbruiken meer Adblue. Door de toevoeging van Xbee aan de brandstof wordt dit verholpen en gaat het Adblue verbruik terug naar normale waarden.
Anti- bacteriële 
eigenschappen 
Xbee voorkomt bacteriegroei in dieseltanks


HET VERSCHIL MET ANDERE BRANDSTOFADDITIEVEN
De werking van Xbee is compleet verschillend ten opzichte van andere "premium" brandstoffen (o.a. Total Excellium, BP Ultimate). Het algemene nut van deze additieven is dat de chemische componenten ervoor zorgen dat de motor en tank van binnen gereinigd worden en zo het brandstofverbruik terugbrengen naar fabrieksopgaven. Echter geeft dit geen extra brandstofbesparing. Hiermee verschilt Xbee van deze additieven, omdat Xbee deze fabriekswaarden overstijgt en het brandstofverbruik vermindert met 2 tot 5% ten opzichte van de fabrieksopgave. Xbee verandert de chemische samenstelling (moleculaire structuur) van de brandstoffen om tot deze structurele besparing te komen en reinigt niet alleen de componenten om terug te komen op de fabriekswaarden.
 
Voor meer informatie verwijzen wij u door naar www.xbee.nl 
Mocht u geïnteresseerd zijn in brandstoffen voorzien van het Xbee additief, staan wij u graag te woord! Contact 


iDEALMastercardVisaPayPalVooruitbetalingAchteraf betalenRemboursPinnen